SVI SU ZAPREPAŠTENI

HOĆE LI POLICIJA PRONAĆI KRIVCE ZA UŽAS IZ SLAVONSKOG BRODA? Cijeli grad u šoku nakon stravičnih ubojstava, jedan muškarac izboden čak 20 puta...

Ilustracija
 Damjan Tadić / Hanza Media

Na pet kilometara zračne udaljenosti slavonskobrodski policajci tijekom ponedjeljka imali su pune ruke posla. Dok istražitelji još uvijek tragaju za najmanje jednim ubojicom, mještani Slavonskog Broda i okolice ne prestaju prepričavati događaje koji su u svega par sati zaprepastili sve.

SLAVONSKI BROD - Tijela dvojice muškaraca, a obojica su živjeli sami u obiteljskim kućama nađena su na dvije različite adrese u Slavonskom Brodu.

Kako nam je jutros izjavila Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske, policija je jučer u 15.10 sati dobila dojavu da je u Ulici Vatroslava Lisinskog 2a nađeno mrtvo tijelo 49-godišnjaka.

- U ponedjeljak navečer dobili smo dojavu da je u Reljkovićevoj ulici 32 nađeno mrtvo tijelo 80-godišnjaka. U oba slučaja sumnja se u nasilnu smrt. Policija provodi izvide u suradnji sa nadležnim državnim odvjetništvom - izjavila je za Jutarnji list glasnogovornica PU brodsko-posavske.

Zasad se u interesu istrage ne iznose pojedinosti o ubojstvima, a zasad još nema dokaza da se radi o međusobno povezanim ubojstvima.

Tko je posijao smrt te ugasio živote dvojice Brođana, 49-godišnjeg Marinka Tomića i 80-godišnjeg Luke Ćosića, istražitelji tek trebaju rasvijetliti. Za razliku od Tomića čiji je život ubojica ugasio s jednim ubodom u prsa, nesretnog umirovljenika Ćosića ubojica je, kako neslužbeno doznajemo, ubo čak 20 puta!

Susjedi tvrde kako je Tomić živio sam, u ne osobito dobrim uvjetima, a volio je i popiti... Drugi ubijeni muškarac bio je dobrog imovinskog stanja (iako nikako ne bogataš), pa poznanici spekuliraju da je možda bio i žrtva razbojnika. Jesu li se dvojica pokojnih muškaraca poznavali i jesu li zločini povezani?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:08