PRIJAVILA GA POLICIJI

HRABRA MAJKA PREDSTAVILA SE KAO 15-GODIŠNJAKINJA I RAZOTKRILA PEDOFILA Slao joj je odurne poruke: Reci mi kakve gaćice imaš, da vidiš kako je nabrekao

 Screenshot/Nova TV

Hrabra majka Slađana Lučić Blaži reagirala je na informacije svog sina koji joj se požalio kako nepoznati muškarac napastuje njegove 12-godišnje kolegice koje pohađaju 6. razred.

Odvratnim porukama, fotografijama, čak i video uratcima, nagovarao je malojetnice da mu pokazuju intimne dijelove tijela pozivajući ih vrlo otvoreno na seks, pa ga je Slađana odlučila raskrinkati.

Stupila je u kontakt s predatorom, rekla mu je da ima 15 godina i upustila se u razgovor s njim, a on nije oklijevao ni sekunde, prenosi Dnevnik.hr.

- Reci mi kakve gaćice imaš na sebi, lizao bih ti bradavice na sis*** - pročitala je Slađana novinaru Provjerenog poruke koje je slao pohotnik, a on da mu pustila tonske zapise gdje ju napasnik moli da se javi jer misli da je 15-godišnjakinja.

'Javi se Slađana molim te. Molim te, evo sad ću da svr***. Za minut. Javi se da vidiš moju spe***, da mi pomogneš da svr***', čuje se na snimci.

Svaki put je odbila poziv iako je čak osam puta pokušao dobiti video pozivom.

'Nisi fer Slađana. E poližem ti je kad nećeš da se uključiš. Da vidiš kako je nabrekao i kako bi lijepo ušao u tvoju pi***', nastavio je.

Snimku ekipi Provjerenog poslala je još jedna žena iz drugog dijela zemlje koja je učinila isto što i Slađana. Predstavila mu se kao maloljetnica kada je čula da je vrebao kćerku njezine poznanice.

U razgovoru s ženama tvrdio je kako je razveden i da živi u Parizu, što je ekipa Provjerenog i potvrdila istragom. Muškarac je inače is Srbije, a tamo mu živi kćer i unuci.

Svoje iskustvo Slađana je podijelila na jednoj Facebook stranici, nakon čega su se javili brojni koji su već upoznati sa slučajem muškarca koji vreba maloljetnice.

Nakon svega Slađana je slučaj prijavila policiji koji će ga pokušati pronaći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:07