ČUDOM ŽIV

JEDVA MU IZVUKLI KUHINJSKI NOŽ IZ VRATA Osječanina probola žena od koje se razvodi, susjeda koju je prvu tražio pomoć u šoku zbog viđenog prizora

Ilustracija
 Tom Dubravec / CROPIX

S kuhinjskim nožem zabijenim u vrat, pri čemu je vrh oštrice duge 15-ak centimetara virio iz vrata s prednje strane, i odjeće oblivene krvlju 43-godišnji muškarac pozvonio je na vrata svojih prvih susjeda u stambenoj zgradi u širem središtu Osijeka. Otvorila ih je starija žena.

- I sad se tresem kad se sjetim tog prizora - samo nam je kratko rekla gospođa i dodala da o tom slučaju ne želi ništa pričati jer je “s tim ljudima jako dobra”.

Opisani događaj zbio se u petak 23. rujna oko 13 sati, a kako smo neslužbeno doznali, prethodio mu je obiteljski verbalni, a potom i fizički sukob u kojem je 39-godišnja Osječanka nožem napala svoga 43-godišnjeg supruga dok je ležao na krevetu u spavaćoj sobi. Nije poznato je li u tom trenutku spavao. Žena ga je napala kuhinjskim nožem i zadala mu dvije ubodne rane u vrat, od kojih je jedna mogla biti kobna. Evidentirana mu je i jedna rezna rana na prstu ruke. Oštrica je muškarcu u vrat ušla sa stražnje strane i izašla na prednjoj, a pritom nije dotaknula niti jedan vitalni organ.

- Pacijent je primljen s dvije ubodne rane blizu vitalnih organa, ali niti jedan od njih, na sreću, nije dotaknut. Obavljen je operativni zahvat, pacijent je stabilno i izvan životne opasnosti - rekli su nam u KBC-u Osijek u koji je muškarac dovezen nakon što su susjedi pozvali Hitnu medicinsku pomoć.

Bio je to sasvim sigurno jeziv prizor i pravo je čudo kako je čovjek preživio.

Iz izvora bliskog istrazi doznali smo da su kirurzi u osječkoj bolnici jedva uspjeli izvući nož iz muškarčeva vrata te je nevjerojatna sreća što oštrica nije zahvatila niti jedan vitalni organ.

Kako smo doznali, par je u brakorazvodnoj parnici i navodno je supruga taj dan protiv muža podnijela i privatnu kaznenu prijavu. Neslužbeno smo doznali i da je on navodno policiji rekao kako se sam ozlijedio nožem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:20