POTRAGA

JESTE LI VIDJELI OVOG ČOVJEKA? Upadao u banke s krivotvorenim dokumentima i podizao veliku količnu novca, policija nije sigurna koja je njegova uloga

 MUP

Zagrebačka policija od kraja prošle godine intenzivno traga za nepoznatim prevarantom koji je u više banaka na području metropole obmanuo djelatnice nekoliko poslovnica te uz pomoć krivotvorenih dokumenata podigao veću količinu novca.

Prema informacijama kojima raspolažu istražitelji, prevarant je star između 50 i 60 godina, visine oko 175 centimetara, srednje tjelesne građe i prosijede kose. Inkriminiranog datuma 27. prosinca prošle godine, u banke diljem Zagreba je ulazio šepajući i uz pomoć štapa. Također je nosio naočale, a na glavi je imao kapu.

MUP

-Tražimo osobu s fotografije za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o kaznenim djelima prijevare i krivotvorenju isprava. Stoga molimo građane ako imaju saznanja o osobi s fotografija, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju, da nazovu telefon 192 ili, pak, pošalju email na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.., apeliraju iz PU zagrebačke.

Nije za isključiti da je u cijeloj toj prevari 'teškoj' više stotina tisuća kuna bilo više aktera i da je osoba sa fotografije, kako to u posljednje vrijeme biva, beskućnik koji je u zamjenu za par kuna i gospodsko odijelo, naivno poslužio kao paravan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:01