BIO U VEZI SA ŽRTVOM?

JEZIVI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA Mještani u šoku: Policajac pucao u ženu pred njenim sinom (5)

 Mnovine.hr / EPH

Stravično dvostruko ubojstvo dogodilo se u nedjelju prijepodne u mjestu Sveta Marija kraj Preloga u Međimurju. Policijski službenik PU međimurske pištoljem je ubio svoju kolegicu zaposlenu u računovodstvu PU međimurske i njezinu nećakinju, i to pred očima njezina petogodišnjeg sina koji boluje od autizma.

Stravičan zločin dogodio se u nedjelju nešto prije 11 sati u Ulici Vladimira Nazora u Svetoj Mariji. Andreja B. (39), koja s obitelji živi u mjestu Hodošan, dovezla je automobilom svoju tetu Božicu M. (52), djelatnicu policije koja je bila zaposlena u računovodstvu PU međimurske, do njezine kuće u Svetoj Mariji. U automobilu je, na stražnjem sjedalu, bio i Andrejin petogodišnji sinčić koji boluje od teškog oblika autizma. Nakon što je Božica M. izašla iz automobila, pred njezinom se kućom pojavio njezin kolega iz policije, policijski službenik (46) iz mjesta Brezje koji je zaposlen u Postaji prometne policije Čakovec.

Pred djetetom Iz još neutvrđenih razloga spomenuti je kod dvorišne ograde pištoljem usmrtio Božicu M. te zatim i njezinu nećakinju Andreju B. koja se nalazila u automobilu. Njezin petogodišnji sin, srećom, prošao je bez ozljeda. Pucnjeve su čula dva susjeda, od kojih je jedan također policijski službenik PU međimurske koji u tom trenutku nije bio u službi, te su hrabrom i brzom intervencijom uspjeli svladati i razoružati dvostrukog ubojicu i zadržati ga do dolaska policije.

Motiv dvostrukog ubojstva koje je šokiralo mirno međimursko mjesto još nije poznat. Ubojica je zaposlen u Postaji prometne policije Čakovec, no već je gotovo tri godine na bolovanju zbog kronične bolesti, a u PU međimurskoj rekli su nam da se ne radi o psihičkoj bolesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:27