OPASNI MANIJAK

KAKO SU SUSJEDI SPASILI ZAGREBAČKU ŠKOLARKU OD PEDOFILA Bludnik ju je zaskočio na stubištu, rukom joj začepio usta, odveo u podrum i tjerao da ga dira

Ilustracija

Prava drama odvijala se u jednoj stambenoj zgradi u istočnom dijelu Zagreba gdje su susjedi pomogli u hvatanju 29-godišnjaka koji je bludničio u stubištu nad njihovom susjedom školarkom!

Kako doznajemo, nešto prije 20 sati u srijedu muškarac je pratio curicu po ulici. Slijedio ju je neko vrijeme po mraku bez da je toga bila svjesna. Po ulasku u stubište u kojem stanuje, manijak je požurio za njom kroz vrata. Nasrnuo je na nju i začepio joj rukom usta. Prestravljenu ju je potom odgurao u podrum gdje ju je natjerao da se skine i da ga dira po intimnim dijelovima.

S obzirom da je curica cijelo vrijeme zapomagala i pokušavala pobjeći, rastrojeni nasilnik joj je navodno zaprijetio i da će je ubiti ako zavrišti. Vidjevši da se muči sprovesti svoj bolesni naum u djelo, pitao je školarku je li sama kod kuće. Rekla mu je da je, iako je znala da su kod kuće članovi obitelji.

Dok se manijak pokušavao kriomice popeti po stepenicama pritom čvrsto držeći djevojčicu, naišao je susjed pa je curica krenula zapomagati upomoć. U sekundi su stubište “preplavili” očajni krici, pa su u pomoć pritekli svi stanari. Manijaka, kojem navodno ovo nije prvi put da nasrće na osobe, stanari su zadržali do dolaska policije.

- Kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom koji je priveden u srijedu navečer zbog sumnje u spolnu zloporabu djeteta mlađeg od 15 godina, još uvijek traje. Ovom prilikom zahvaljujemo građanima na pravovaljanoj reakciji i dojavi – poručuju iz PU zagrebačke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:15