BRUTALNI OBRAČUN

Kamatarili ga, tukli i gasili opuške po njemu, pa je pukao i zlostavljaču zabio nož u leđa

 HANZA MEDIA

Na splitskom prometnom poligonu koji se nalazi u neposrednoj blizini Ulice Antofagaste u utorak navečer oko 23.15 sati došlo je do fizičkog obračuna u kojem je teške i za život opasne ozljede zadobio 19-godišnjak iz Splita nakon što je uboden u leđa, piše Slobodna Dalmacija.

Ubrzo je na mjesto napada stigla policija koja je u blizini uhitila njegova vršnjaka i kod njega pronašla oružje kojim je s leđa ubo svoju žrtvu, a radi se o lovačkom nožu.

Žrtva je primljena u splitskoj bolnici i njegovo stanje je i tijekom srijede bilo jako loše te se nalazio na Odjelu kirurškog šoka jer su mu od siline uboda probijena pluća.

Nakon uhićenja policija je uz nalog obavila očevid te izuzela sve tragove i odjeću kako žrtve tako i osumnjičenog mladića.

Napadač, doznaje Slobodna Dalmacija, nije prije bio kazneno evidentiran dok to, pak, nije slučaj sa žrtvom koja je navodno već imala "posla s policijom".

Uhićeni mladić nalazio se tijekom srijede na kriminalističkoj obradi u policiji, a u četvrtak ujutro očekuje se njegovo privođenje na ispitivanje na Županijsko državno odvjetništvo, i to uz kaznenu prijavu za, najvjerojatnije, ubojstvo u pokušaju.

No, prema neslužbenim informacijama, čini se da je mladić koji je potegnuo nož bio žrtva sustavnog zlostavljanja i maltretiranja od strane ubodenog i njegovih prijatelja.

Navodno je policiji kazao da su ga oni duže vrijeme kamatarili, tukli, pa čak i da su po njemu gasili opuške cigareta.

Je li ste isto događalo i te večeri kada je on, pod pritiskom svih tih navodnih zlostavljanja, jednostavno "pukao" i iz korica izvadio lovački nož te ga je zario 19-godišnjaku u leđa, utvrdit će pokrenuta istraga.

Pitanje je je li uopće bio svjestan što je napravio s obzirom na to da oružje kojim je ubo vršnjaka nije nigdje odbacio niti sakrio već ga je policijska ophodnja zatekla kod njega. S tim se lovačkim nožem navodno već neko vrijeme naokolo šetao, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 18:13