UPAO U RUPETINU

KOBNA VOŽNJA BICIKLIMA Sin (12) našeg poznatog ugostitelja vozio se s ocem i po mraku uletio u neoznačeni šaht: 'Čuli su se lom i jauci...'

Neoznačeni šaht u Vodicama
 Ante Talijaš/Hanza Media

U Vodicama je zamalo kobno završio uobičajeni zajednički večernji đir na biciklima poznatoga vodičkog ugostitelja Šimuna Jakovljevića i njegova sina Antona.

Vozeći se šetnicom uz more prema Plavoj plaži, 12-godišnji Anton je biciklom naletio na raskopani šaht te nakon pada zadobio višestruke tjelesne ozljede, na sreću ipak bez težih posljedica.

- Vozili smo bicikle jedan pokraj drugoga s upaljenim svjetlima. Prošli smo dio šetnice koji je bio osvijetljen i došli do dijela na kojemu nije funkcionirala javna rasvjeta. Baš tada je Anton krenuo biciklom ispred mene i ubrzo su se začuli lom i jauci. Sin mi je upao u tu rupetinu, prednje kolo je zaronilo, a on je prsima pao na beton - rekao nam je ugostitelj.

- U ponedjeljak ćemo imati sastanak s čelnicima Vodovoda koji su nositelj radova te ispitati zašto gradilište nije osigurano, a zatražit ćemo i odgovornost nadzornika - kaže čelnik Gradskoga vijeća Vodica Danijel Lasan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:03