U MJESTU KOŠKA

KOD NAŠICA PRONAŠLI MRTVU DJEVOJKU Našli su je školarci na putu u školu: 'Bila je mirna i povučena, imala svoje društvo. Nikome nije jasno...'

Ilustracija
 CROPIX

NOVO 14:47 - Prema neslužbenim informacijama, djevojka koja je pronađena mrtva je A. B. iz Koške.Nedaleko od mjesta na kojem je pronađena susreli smo skupinu mladih iz Koške koji su se vraćali iz škole iz Osijeka.

Kazali su nam da su zaprepašteni činjenicom da je netko usmrtio njihovu mladu sumještanku koju su poznavali iz viđenja. Dodali su da je bila mirna i povučena te da je imala svoje društvo s kojim je provodila slobodno vrijeme. Nikome nije jasno zašto bi joj netko učinio tako nešto.

Glas Slavonije piše kako su, prema neslužbenim podacima, tijelo mlade djevojke pronašla djeca koja su u ponedjeljak oko 7 sati išla u školu vlakom. Također, prema neslužbenim informacijama, sumnja se da je djevojka ubijena hladnim oružjem...

-------------------------------------

13:33 ORDANJA – Beživotno tijelo mlade djevojke pronađeno je u ponedjeljak oko 7 sati kod željezničke stanice u mjestu Koška nedaleko od Našica. Policija je na mjesto događaja došla po dojavi građana.

Obavili su očevid i sumnja se da je riječ o nasilnoj smrti. Sada se radi na utvrđivanju svih okolnosti ove tragedije, odnosno uzroka smrti, ali i identiteta nesretne mlade djevojke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 00:51