OBRAČUN PRED HOLLYWOODOM

KRVAVI VEČERNJI IZLAZAK U POPULARNI ZAGREBAČKI KLUB Mladić izboden na Tuškancu, s više rana završio u bolnici: 'Napadač ga je htio ubiti'

Ilustracija
 Vlado Kos / CROPIX

Večernji subotnji izlazak u Hollywood Vanity Club na zagrebačkom Tuškancu bio je koban za 21-godišnjeg M. B. T. iz Zagreba, koji je s više porezotina po ruci i u predjelu prsa pred zoru u nedjelju završio u KBC-u Dubrava.

Nakon što je potekla krv, društvo koje je svjedočilo incidentu se razbježalo, no policija je vrlo brzo na kriminalističko istraživanje privela nekoliko osoba te u konačnici, nakon poligrafa i ispitivanja, istražitelji su kazneno prijavili za pokušaj ubojstva 22-godišnjeg Antu P. Kako doznajemo, unutar kluba tijekom večeri izbila je svađa između Ante P. i M. B. T., a nije dugo trebalo da se sukob preseli na ulicu, gdje je Ante P. posegnuo za omanjim nožem kojim je više puta uporno pokušavao ozlijediti 21-godišnjaka.

Prilikom opiranja to mu je i uspjelo pa je na mjesto okršaja pristigla i Hitna pomoć koja je ozlijeđenog mladića odvezla u bolnicu, gdje su mu utvrđene, na sreću, lakše ozljede. Jesu li uzavrele alkoholne strasti krive za zločin ili je neki drugi motiv u pitanju, zasad nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:30