ISTRAGA I DALJE TRAJE

MISTERIJ TRAGIČNE POGIBIJE MOTOCIKLISTA U OSIJEKU Iako su se pojavile informacije da je sve skrivio vozač auta i pobjegao, u policiji to opovrgavaju

 CROPIX

Pogibija Zvonimira Šmita, 36-godišnjeg motociklista iz Osijeka, koji je na mjestu preminuo u prometnoj nesreći što se u petak oko 6,50 sati dogodila na osječkoj Južnoj obilaznici, još uvijek je predmet policijske istrage.

Iz PU osječko-baranjske ponovno su pozvali svjedoke očevice ove prometne nesreće da se jave u postaju Prometne policije Osijek ili na broj telefona 031/237-112, odnosno 192.

U javnosti i medijima čak se pojavila neslužbena informacija o tome da je nesretnome motociklistu netko oduzeo prednost prolaska automobilom kad se uključivao u promet na obilaznici te da je motociklist u želji da izbjegne sudar izgubio nadzor nad upravljačem i pao na kolnik te od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo, nakon čega se vozač automobila samo odvezao s mjesta nesreće bez zaustavljanja, iz policije su nam odgovorili da oni takvih saznanja nemaju.

- Dosadašnjim postupanjima policijskih istražitelja i županijskog državnog odvjetnika, kao i izjavama koje smo prikupili nije utvrđeno da bi nesreću izazvao drugi, nepoznati automobil. Naša istraga i dalje se nastavlja, pa i dalje pozivamo potencijalne svjedoke očevice da nam se jave s informacijama koje bi nam mogle pomoći - rekao je Darijo Premec, glasnogovornik PU osječko-baranjske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:29