KRIZNA SITUACIJA

Muškarac se zatvorio u stan u Velikoj Gorici i prijetio bombom: Intervenirali pripadnici ATJ Lučko

 Elvir Tabaković/CROPIX

NOVO 07:26 - Mladen V. (41) koji se jučer poslijepodne zatvorio u stan u Velikoj Gorici prijeteći da će se baciti sa šestog kata predao se nešto prije 23 sata te je odveden u psihijatrijsku bolnicu "Sveti Ivan",izjavila je zagrebačka policija. Suprotno prvim informacijama koji su objavili mediji, muškarac najvjerojatnije nije prijetio da će se raznijeti bombom. U policiji kažu da zgrada nije bila evakuirana.

----------------------------------------------------------

23:35 Doznajemo da je muškarac odbio poći s policijom, te da su ga iz stana odveli djelatnici Hitne pomoći.

23:10 Prema neslužbenim informacijama, Mladen V. predao se policiji oko 23h. Nije poznato je li pronađena ikakva eksplozivna naprava.

ZAGREB - Prava drama odvijala se danas od poslijepodnevnih sati u Ulici Slavka Kolara u Velikoj Gorici u kojoj se Mladen V. (41) zatvorio u stan i prijetio da će se raznijeti bombom.

Sve je počelo oko 15 sati kada je Mladen V. odbio otvoriti vrata supruzi od koje se razvodi nakon čega je ona pozvala policiju. Mladen V. policajce nije htio pustiti u stan pa su na teren izašli i pripadnici ATJ Lučko.

Oko 20.45 sati specijalci su upali u stan nakon čega je Mladen V. izašao kroz prozor i počeo prijetiti da će skočiti.

Sat vremena kasnije još uvijek je stajao na prozoru, a zatražio je i da vidi sina i suprugu govoreći da ih želi vidjeti zadnji puta prije nego skoči, dok ga je pregovarač ATJ Lučko nagovarao da siđe.

Cijela drama navodno je započela zbog imovinskog spora između supruga u brakorazvodnoj parnici, a Mladen V. navodno je prijepodne proveo u policijskoj postaji, ali je pušten.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:43