TRAGEDIJA U MAKARSKOJ

Na samo deset metara od obale u moru pronašli beživotno tijelo vojnog policajca (32)

 Ivo Ravlić / CROPIX

Tijelo vojnog policajca (32) iz Imotskog izvučeno je danas poslijepodne udaljenosti od 10 metara od obale kod glavne gradske plaže u Makarskoj, piše Slobodna Dalmacija.

Stipe Bušelić, tajnik HGSS stanice Makarska, rekao nam je kako su makarski HGSS-ovci kroz jutro od prijatelja preminulog mladića, a potom i službenika PP Makarska, dobili obavijest da je mladić nestao.

Cijelog jutra HGSS-ovci su po poluotoku Sveti Petar tragali za nestalim Imoćaninom, a prije manje od sat vremena nepoznati kupač koji je ronio na dah je nedaleko od obale primjetio beživotno tijelo u moru.

Dva ronioca, pripadnici HGSS stanice Makarska, te PP Makarska i vojna policija, sudjelovali su u akciji izvlačenja tijela iz mora koja se odvijala sa privatne brodice.

Kako smo doznali, preminuli mladić se večer prije s prijateljima, koji su iduće jutro prijavili njegov nestanak, družio na plaži kod polutoka Sveti Petar, a potom se udaljio. Nitko nije vidio da je mladić očigledno otišao prema moru, u kojem su ga idući dan i pronašli mrtvog.

Nakon što su se ronioci i ostali sudionici akcije približili beživotnom tijelu mladića, zbog prevelikog broja kupača tijelo nisu izvukli na plažu, već su ga odvukli stotinjak metara u dubinu te ga potom izvukli na brod. Nakon toga truplo je prevezeno autom pogrebnog poduzeća, a policijski očevid je u tijeku, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 05:30