VOZIO UNATRAG

NESREĆA POKRAJ BOLNICE U VINOGRADSKOJ Policajac službenim autom vožnjom u rikverc udario i oborio stariju gospođu, teško je ozlijeđena

Ilustracija
 Matija Djanjesic / Ilustracija / CROPIX

Teške tjelesne ozljede zadobila je 91-godišnja zagrebačka umirovljenica na koju je u ponedjeljak oko 10.30 sati službenim policijskim automobilom naletio policajac i to uz sam dvorišni prilaz zagrebačkog KBC-a Sestre milosrdnice u Vinogradskoj ulici.

Kako doznajemo, policajac je Ford Focusom bio zaustavljen uz desni rub prilaznog kolnika dvorišnog bolničkog prostora s jugozapadne strane Klinike za kirurgiju.

Vožnjom unatrag je polagano skretao u desno uz rub kolnika, a da se pritom nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu pa je stražnjim desnim dijelom auta udario u zagrebačku umirovljenicu koja je hodala nogostupom uz južni rub spomenutog prilaznog kolnika i koja je u trenutku naleta bila iza policijskog auta.

Ozlijeđenoj umirovljenici odmah je pružena liječnička pomoć u bolnici u sklopu koje se nesreća i dogodila te su joj utvrđene teške ozljede, a policajac je prošao alkotest te će biti odgovarajuće sankcioniran zbog nepažnje i ozljeđivanja pješakinje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:04