TRAGEDIJA

NOVI DETALJI STRAŠNE NESREĆE Dvije tinejdžerke u smrt je odveo njihov pijani prijatelj

 Požega.eu

Tragedija u Resniku pokraj Pleternice u kojoj su u nedjelju rano ujutro život izgubile dvije 15-godišnjakinje, jedna iz Čaglina, a druga iz Milanluga, zavila je Požeštinu crno, javlja portal Požega.eu.

Upravljajući osobnim vozilom Passat požeških registarskih oznaka 22-godišnji vozač je izgubio nadzor nad vozilom pri čemu je udario u betonski rasvjetni stup. Prema svemu sudeći radilo se o velikoj brzini uz koju je i alkoholiziranost vozača dovela do velike tragedije.

Da je alkohol kumovao tragediji, potvrdila je i požeška policija, koja je u službenom priopćenju navela da je mladom vozaču izmjerena koncentracija od 1,35 promila alkohola u krvi. Navodi se i da je Passat prije udarca u stup sletio u kanal, a zatim pokosio i prometni znak.

Vozaču slijedi kaznena prijava.

Od siline udarca automobil je smrskan do neprepoznatljivosti. Automobil je gotovo tri metra iznad zemlje udario u betonski stup koji je napuknuo i nagnuo se što govori da je automobil letio zrakom i kolika je bila silina udarca.

Dvije su 15-godišnjakinje na mjestu preminule dok su vozač i njegova 20-godišnja suvozačica prošli bez većih ozljeda.

Od 4,40 do iza 12 sati državna cesta bila je zatvorena za sav promet između Pleternice i Buka zbog provođenja očevida po završetku kojeg će biti poznato više detalja o samom uzroku prometne nesreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:50