RAZBOJNIŠTVO

OPET PLJAČKA POŠTE PO PROKUŠANOM SCENARIJU Naoružani razbojnici dvije minute prije zatvaranja upali u poslovnicu na Knežiji, oteli desetke tisuća kuna

 Ranko Šuvar / HANZA MEDIA

Nakon 18 dana pauze, poslovnica Hrvatskih pošta u Albaharijevoj ulici večeras se ponovno našla na udaru razbojnika! Dvije minute prije zatvaranja dvojica naoružanih razbojnika maskiranih kapama i šalovima upala su u poslovnicu.

Nakon izrečenih prijetnji da im daju novac a kojom prilikom su pokazali i oružje, prestravljeni djelatnici su ih poslušali u strahu za vlastite živote. S nekoliko desetaka tisuća kuna nepoznati kradljivci su pobjegli u noć te su se izgubili u jednoj od susjednih uličica u kojoj ih je možda čekao i treći pomagač u automobilu.U tijeku je policijski očevid.

Pregledavaju se snimke nadzornih kamera u pošti te se prikupljaju svi materijalni dokazi kako bi se što lakše ušlo u trag pljačkašima. Je li u pitanju ista banda koja već neko vrijeme hara metropolom i koja je 11.studenoga, također neposredno prije zatvaranja poslovnice odnijela sa sobom novčani plijen, nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:59