PRIJAVILA GA JEDNA OD ŽRTAVA

POHOTNI MANIJAK TRI DANA HARAO PLAŽOM U BRELIMA Policija uhitila perverznjaka iz Poljske koji je snimao djevojke u svlačionici

Ilustracija
 CROPIX

Državljanin Poljske koji je na plaži u Brelima snimao žene u svlačionicama uhićen je i protiv njega je policija podnijela kaznenu prijavu zbog neovlaštenog slikovnog snimanja, doznaje se u policiji.

Kako je priopćila policija, policijski službenici Policijske postaje Makarska dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim državljaninom Poljske koji je zatečen na plaži u mjestu Brela u neovlaštenom snimanju mobitelom. Neslužbeno se doznaje kako je Poljak žene koje su se nakon kupanja presvlačile u svlačionicama na plaži potajno snimao i to dva dana, u petak, te subotu kada je uhićen. Zahvaljujući prijavi jedne od žena policija je sljedećeg dana Poljaka uhitila na plaži.

Priveden je na kriminalističko istraživanje tijekom čega je utvrđena sumnja da je snimio više ženskih osoba mlađe dobi dok su se presvlačile u svlačionici. Uz kaznenu prijavu doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:42