UPALI U KANAL, ZABILI SE U BETON

POJEDINOSTI HORORA NA CESTI KOD NAŠICA Prijatelji poginuli na povratku iz noćnog izlaska, auto im je bio smrskan, mještani zapanjeni, obitelj u suzama

 Vlado Kos / CROPIX

U prometnoj nesreći koja se u subotu u 6.30 dogodila u Jelisavcun kod Našica život su izgubili 22-godišnjak iz Našica i 37-godišnjak iz Martina. Nesretni prijatelji poginuli su na licu mjesta, a uzrok nesreće najvjerojatnije je neprilagođena brzina. Za volanom je bio 37-godišnjak koji je izgubio nadzor nad vozilom i na ravnom dijelu ceste prešao na suprotni kolnički trak te sletio u odvodni kanal. Vozač je automobilom nastavio klizati te je prednjim dijelom udario u betonski kolni prilaz.

Glas Slavonije piše da je automobil bio toliko smrskan da su vatrogasci morali škarama prerezati krov da bi iz smrskanog automobila izvadili tijelo vozača.

- Bio je to stravičan prizor. Probudio me strašan zvuk, izišao sam iz kuće i otišao do automobila. Tamo su već neki ljudi stajali i shvatio sam da zovu policiju. Prednji dio automobila bio je totalno smrskan, pogotovo vozačeva strana. Nije bilo načina da se vozač izvuče, nego se čekalo da dođu vatrogasci – ispričao je jedan od stanovnika Ulice I.B. Slovaka, koji živi nedaleko od mjesta gdje se dogodila stravična nesreća u subotu ujutro.

Dvojica stradalih muškaraca, doznaje Glas Slavonije, automobilom su se vraćali iz noćnog provoda iz Osijeka. U obiteljima je, razumljivo, vladala ogromna tuga i nitko nije bio raspoložen za izjave. Rodbina koja se u njihovim kućama počela okupljati poslije prvih vijesti o pogibiji, pokušavala je utješiti roditelje i sestre, ali neuspješno...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 15:27