TRAGEDIJA U ISTRI

POKOPANI LARA I PATRIK Prijatelji zgroženi jer su mladenci dan nakon tragedije otputovali na medeni mjesec. A policija ima novi trag...

 Facebook

Obitelji i prijatelji jučer su se na porečkom groblju oprostili od Patrika Blaška (27) i Lare Nikolić (22), a ni četiri dana nakon što su pronađeni mrtvi u apartmanu agroturizma Milena u Bačvi još se ne zna uzrok njihove smrti.

U pulskoj policiji rekli su nam da još nisu poznati nalazi vještačenja dimovodnog sustava, što znači da se kao uzrok smrti ne može ni potvrditi niti demantirati trovanje ugljičnim monoksidom. No, prema neslužbenim informacijama upravo je to glavni trag u istrazi. Drugi trag je mogućnost da su se predozirali drogom, o čemu će se više znati nakon što budu gotovi nalazi toksikološkog i histološkog vještačenja.

Zagonetna smrt mladog para i dalje je predmet spekulacija. Neki njihovi prijatelji konsternirani su zbog činjenice da su mladenci A. L. i Z. S., kojemu je Patrik bio kum na vjenčanju, otišli na bračno putovanje u Španjolsku samo dan nakon tragedije na svadbi.

Patrik i Z. S. bili su dobri prijatelji, zajedno su radili u pekari Mlinar u Poreču, kao i Lara Nikolić. Patrik i Lara pronađeni su mrtvi u sobi oko 9.30 sati. U teoriji o trovanju monoksidom pomalo zbunjuje činjenica da u sobi nema priključka za dimnjak, a balkonska su vrata, kako tvrdi vlasnik apartmana, bila otvorena na kip. Istražitelji sumnjaju na curenje plina kroz fuge i pukotine u zidu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:00