POTEŠKOĆE U PROMETU

POLEDICA I MAGLA UZROKOVALI KAOS NA HRVATSKIM CESTAMA U Lici jedna osoba poginula, kod Požege sa ceste sletio tegljač, na A3 sudar deset vozila!

 Damir Krajač / CROPIX

Osam automobila i dva teretna vozila sudarila su se na autocesti A3 Bregana-Lipovac od Rugvice prema Zagrebu. U prometnoj nesreći nema ozlijeđenih osoba. Nastala je materijalna šteta, potvrđeno je portalu dnevnik.hr u PU Zagrebačkoj.

Zbog prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više vozila, vrlo otežano vozi se na autocesti A3 Bregana-Lipovac nakon naplate Zagreb-istok (57. km) u smjeru istoka, izvijestio je na svojim stranicama HAK.

U tijeku je policijski očevid nakon kojeg će biti poznato više informacija.

Otežano se vozi i kod Požege gdje je jutros je došlo do slijetanja tegljača. Prometovanje je otežano za osobne automobile dok tim dijelom do daljnjeg ne mogu prometovati autobusi i kamioni.

Prema neslužbenim informacijama do slijetanja je došlo uslijed skliskog kolnika na cesti koja je na tom dijelu bila zaleđena, piše pozega.eu.

U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros dogodila na Državnoj cesti 50 u mjestu Janjče kod Ličkog Lešća, između Otočca i Perušića, poginula je jedna osoba.

Lička policija javlja da je došlo do slijetanja s ceste, a potom i prevrtanja osobnog vozila.
Detalji tragedije bit će poznati nakon očevida koji je u tijeku.

Promet ovom dionicom ceste je u prekidu. HAK javlja da policija promet preusmjerava autocestom A1 te lokalnom prometnicom preko Ramljana

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:29