RASTROJENA ŽENA

Policajca napala suzavcem i zidarskim čekićem

Ilustracija
 Darko Tomaš / CROPIX

Što je spopalo 47-godišnju Splićanku koja je u srijedu predvečer izazvala nered u Valpovačkoj ulici u Splitu nije poznato, no u okršaju s uznemirenom ženom tijekom policijske intervencije nastradao je jedan od policajaca na kojega je navalila sprejem suzavcem i zidarskim čekićem.

Kako doznajemo, oko 18 sati susjedi u ulici alarmirali su policiju jer su vidjeli da 47-godišnjakinja kroz prozor stana na četvrtome katu stambene zgrade baca staklene boce na ulicu gdje se igraju djeca.

Osim policajaca intervenirali su i vatrogasci s obzirom na to da nasilna žena nije željela razgovarati s policijom te im nije otvarala vrata pa su joj u stan morali nasilno ući da zaustave incident. No prije nego što su vatrogasci nasilno otvorili vrata, jedan od njih pogledao je kroz rupu na njezinim vratima jer na njima nije bilo “špijunke”. No plavac je odmah požalio: stanarka ga je po očima poprskala suzavcem. A kad su konačno otvorili vrata stana, 47-godišnjakinja je policajca, koji je srećom imao štit, odalamila zidarskim čekićem. Ne bi li je konačno svladali, policajci su nad njom morali upotrijebiti sredstva prisile, suzavac i lisičine. Prije nego što je odvedena u policijsku postaju na obradu, 47-godišnju izgrednicu odveli su u bolnicu po liječničku pomoć jer je na ruci, dok je policajca udarala po štitu, zadobila oguljotinu.

O nesvakidašnjem incidentu policija je izvijestila Državno odvjetništvo, a je li bila pod utjecajem nekog sredstva ili je pak u pitanju druga problematika još uvijek se ne zna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:15