KRAJ POTRAGE

POLICIJA NAŠLA BARBARU! Djevojčici se svaki trag izgubio prije nekoliko dana, roditelji su uvjereni da ju je oteo tinejdžer s kojim je ušla u vezu

 nestali.hr/Hanza media

Kad su roditelji 13-godišnje djevojčice Barbare Vidović 12. kolovoza prijavili kćerin nestanak nakon što je otišla u nepoznato iz obiteljske kuće u Triblju, policija se digla na noge.

Supružnici Vidović odmah su izrazili sumnju da je njihova Barbara u nepoznato pod okriljem noći odlutala s dečkom starim 16-17 godina, kojeg je upoznala preko Facebooka i koji je iskoristio virtualni svijet da je namami pod svoje. Barbarin otac Anton uvjeren je da mu je kćer oteta doslovno ispred kuće, s obzirom da je riječ o curici koja nije bila problematična i nije izlazila te je bila vrlo sramežljiva. A iz kuće je izašla između ponoći i četiri sata ujutro spomenutog datuma. Vidović je još izrazio sumnju da je odvezena na tajnu lokaciju gdje ju se drži pod prisilom, a od dana nestanka kćeri oka nije sklopio od brige.

Iako se policija odmah dala u akciju, za Vidoviće istražitelji od početka nisu poduzeli puno nego tvrde da sve stoji na mrtvoj točki, radi čega su se odlučili obratiti medijima za pomoć. Optužbe na račun policije su iznijeli zato jer su osobno razgovarali s roditeljima toga tinejdžera iz Ogulina i oni su im, navodno, potvrdili da su Barbara i njihov sin zajedno, ali da ne znaju lokaciju.

Barbarin mlađi brat je totalno shrvan cijelom situacijom, a počele su kružiti i priče kako bi ogulinska obitelj Barbaru rado za snahu.

U srijedu nešto poslije 19 sati stigla je potvrda kako je Barbara pronađena na području Ogulina.

Policijska uprava primorsko-goranska potvrdila je da je pronađena na području PU karlovačke te da se utvrđuje je li uistinu bila riječ o otmici ili o dragovoljnom odlasku iz kuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:30