MOLE GRAĐANE ZA POMOĆ

POLICIJA OBJAVILA FOTOGRAFIJE Uperio je pištolj u trgovce i opljačkao dvije trgovine. Prepoznajete li ovog mladića?

 PUZ

Policijska uprava Zagrebačka moli pomoć građana u pronalasku počinitelja dvaju kaznenih djela razbojništva uz prijetnju vatrenim oružjem u Zagrebu.

Naime, 15. kolovoza 2016. oko 19.50 sati u Zagrebu, Brune Bušića, u trgovini je počinjeno kazneno djelo razbojništva. Nepoznati počinitelj ušao je u trgovinu i djelatniku zaprijetio vatrenim oružjem i zatražio da mu preda novac.

PUZ

Radi se o muškarcu starosti oko 25 godina, visine oko 170 cm, mršavije tjelesne građe, odjeven u plavu majicu kratkih rukava s natpisom REGATTA i francuskom zastavom sprijeda, crne kratke hlače, na glavi je nosio šilt kapu tamne boje i sunčane naočale s plavim staklima, preko ramena je nosio crnu torbicu, obuven u crne tenisice s plavim detaljima, stoji u opisu koji je objavila PU Zagrebačka.

PUZ

Nepoznati muškarac se također dovodi u vezu s kaznenim djelom razbojništva koje je počinjeno na sličan način dan kasnije, 16. kolovoza u 16.30 sati u Zagrebu, u Trumbićevoj ulici u trgovini. Nepoznati je muškarac tom prilikom nosio crvenu kratku majicu i šilt kapu.

Mole se građani da, ako imaju korisne informacije o muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj telefona 192 ili na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:31