IZBODENA NASMRT

OTKRIVEN MOTIV UBOJSTVA KOJE JE ŠOKIRALO SLAVONIJU Mladić (23) je zadao svojoj djevojci više ubodnih rana, nikada prije nije bio evidentiran

 Hanza Media, Facebook

NOVO Policija je na danas izvantrednoj konferenciji za novinare rekla kako je utvrđena postojanost sumnje da je 23- godišnji hrvatski državljanin nakon kraće verbalne rasprave usmrtio tako što joj je dao više ubodnih rana nakon koje je preminula.

- Istražujući motiv utvrdili smo da su 23-godišnjak i maloljetnica bili u vezi i da je motiv ubojstva ljubomora, izjavili su u policiji.

Kako su izvidi u tijeku, tijekom današnjeg dana 23-godišnjak će biti priveden, a bit će terećen za ubojstvo. Nije evidentiran i prijeti mu kazna od 10 godina zatvora ili dugotrajna kazna zatvora.

------------------------

Kako neslužbeno doznajemo, policija je privela 26-godišnjeg mladića zbog sumnje da bi mogao imati veze s ubojstvom 17-godišnje A.B. iz Koške. Podsjetimo, Njezino beživotno tijelo pronađeno je u ponedjeljak oko 7 sati nedaleko od željezničke postaje u Koški. Prema riječima očevidaca, sjedila je leđima naslonjena na zid skladišta s krvavim tragom na vratu, vjerojatno od ubodne rane koja ju je usmrtila.

Vijest o ubojstvu tinejdžerice prostrujala je Koškom poput vihora, a nedugo nakon što je policija došla na uviđaj, jedna je ekipa poslana u obiteljsku kuću A. B. Trebali su nekoga tko bi mogao identificirati tijelo. Ni članovi obitelji, šokirani onim što se dogodilo njihovoj kćeri i sestri, nisu s nama htjeli razgovarati. Nesretna A. B. pohađala je Srednju školu Izidora Kršnjavoga u Našicama, a prema riječima nekolicine tinejdžera u Koškoj s kojima smo razgovarali, “bila je mirna i povučena”.

Ubijena djevojka osim roditelja ima dva starija brata, od kojih je najstariji oženjen i ima dijete. Njezin profil na Facebooku u ponedjeljak je bio ispunjen porukama sućuti obitelji zbog njezine smrti. Od A. B., koja je prije nešto manje od mjesec dana napunila 17 godina, opraštali su se njezini prijatelji. Ona je, pak, za života na svom profilu objavljivala statuse iz kojih se može zaključiti da je bila protivnik alkohola i pušenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:12