RASVIJETLJEN TEŠKI ZLOČIN

Policija riješila stravičnu likvidaciju: Otkrili su tko je ubojica nesretne žene

 Vlado Kos / CROPIX

Nakon četiri dana osječki su istražitelji uhitili 43-godišnjeg muškarca kojeg su osumnjičili za ubojstvo 75-godišnje Zorke J. iz Osijeka koja je pronađena mrtva u svom stanu prošle srijede poslije 21.40 sati.

Riječ je o, kako neslužbeno doznajemo, njezinu susjedu, čovjeku koji također živi u zgradi u Blok centru II u samome središtu Osijeka, gdje je živjela i nesretna žena.

S obzirom na to da je kriminalističkom istragom utvrđeno da je iz njezina stana nestao novac te bankovne i kreditne kartice, sumnja se da je ubojstvo počinjeno iz koristoljublja. Nesretna žena usmrćena je, prema našim informacijama, udarcima rukama, tupim predmetima i gušenjem.

Protiv osumnjičenog 43-godišnjaka nakon saslušanja u Županijskom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava za teško ubojstvo te je od suca istrage Županijskog suda u Osijeku zatraženo da mu odredi istražni zatvor u zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i od ponavljanja djela.

Podsjetimo, Zorku J. u njezinom su stanu, u kojem je nakon smrti supruga živjela sama, mrtvu pronašli službenici PU osječko-baranjske kada su došli provjeriti zašto se ne javlja na telefonske pozive svojih rođaka. Policajci su zatekli stravičan prizor koji je, s obzirom na stanje njezina tijela, odmah sugerirao da je riječ o nasilnoj smrti - ubojstvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 20:40