EFIKASNA ISTRAGA

POLICIJA RIJEŠILA UBOJSTVO Muškarac preminuo od višestrukih ozljeda po glavi i tijelu, krvavog ga pronašao nećak, osumnjičeni već uhićen!

Ilustracija
 Ronald Goršić / HANZA MEDIA

Slavonskobrodska policija priopćila je da je razriješila ubojstvo 64-godišnjeg knjigovođe Željka Bohača u Slavonskom Brodu. Dojavu o pronalasku mrtvog muškarca u obiteljskoj kući policija je dobila prošle srijede 3. svibnja.

U suradnji policije i Županijskog državnog odvjetništva proveden je očevid. Potvrđeno je, da se radi o 64-godišnjaku iz Slavonskog Broda, koji je preminuo od zadobivenih višestrukih ozljeda po glavi i tijelu. Tijelo prekriveno krvlju pronašao je njegov nećak te pozvao policiju.

Policijski službenici su u cilju pronalaska počinitelja kaznenog djela ubojstva proveli kriminalističko istraživanje, obavili više obavijesnih razgovora i prikupili informacije koje su im bile od koristi za rješenje zločina.

Očevidom i prikupljenim saznanjima utvrđene su činjenice prema kojima se za počinjenje kaznenog djela ubojstva sumnjiči 42-godišnjak, kojega će policija u srijedu popodne uz kaznenu prijavu predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a potom dovesti i predati na daljnje postupanje Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:22