DRAMA U PETRIJEVCIMA

POŽAR PROGUTAO UNUTRAŠNJOST OBITELJSKE KUĆE U MJESTU PORED OSIJEKA Majka (25) i njezino dvoje male djece teško su ozlijeđeni, u kritičnom su stanju

u krugu: vlasnik kuće
 Emica Elvedji / Hanza Media

Majka (25) i dvoje maloljetne djece teško su ozlijeđeni u požaru koji je jutros zahvatio obiteljsku kuću u Petrijevcima, nedaleko Osijeka, javlja Nova TV.

Majka i djeca su u kritičnom stanju, javlja reporterka Nove TV Anita Martinović.

U osječko-baranjskoj Policijskoj upravi potvrdili su da su dojavu o požaru primili u 8:45 te da se kuća nalazi u Strossmayerovoj ulici u Petrijevcima.

Otac se u trenutku požara nije nalazio u kući, za požar je, kako doznaje Glas Slavonije, čuo od susjeda. Prema izjavama svjedoka majka i djeca u trenutku izbijanja požara bili su budni.

Susjeda koja je pomogla i zvala hitnu pomoć kaže kako je čula vrisku iz kuće.

Kad je izbio požar u kući se nalazila majka s troje djece. Ozlijeđeni su sinovi od 4 i 6 godina dok je petogodišnjak u šoku, ali bez ozljeda. Majka i djeca su odvezeni u osječki KBC, no otamo su ih odlučili prebaciti u jednu od zagrebačkih bolnica.

Susjedi su uspjeli lokalizirati požar, a ugasili su ga pripadnici petrijevačkog Dobrovoljnog vatrogasnog društva. U tijeku je očevid kojim će se utvrditi uzrok i ostale okolnosti ovoga događaja, napominju u policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:17