STRAVA NA KVATRIĆU

Preminula i druga žrtva pijanog vozača: Liječnici nisu uspjeli spasiti Aleksandra Kusalovića

 EPH

Nakon supruge Ljiljane (61), od ozljeda uslijed naleta pijanog vozača u središtu Zagreba, danas je preminuo i Dubrovčanin Aleksandar Kusalović (67). Unesrećeni je u ponedjeljak ujutro doveden u Bolnički cenatr Rebro, u komi s višestrukim ozljedama glave, mozga, prsnog koša, pluća, rebara, kralježnice, trbuha, jetre i obje noge, piše Dubrovački vjesnik.

Liječnici su ga reanimirali i operirali, no Aleksandar je ipak nakon dva dana podlegao ozljedama.

Na supružnike Kusalović je, podsjetimo, Audijem A3 naletio je Nikola Kovačević (26). Autom je prvo udario u desni rubnjak nogostupa kojim se nastavio kretati, a nakon naleta na kutiju Elektre sišao je s nogostupa, prešao na kolnik Domjanićeve te naletio na metalnu ogradu, te stup semafora .

U bijegu s mjesta nesreće spriječili su ga građani. Policija ga zasad tereti samo za izazivanje prometne i nepružanje pomoći, no Državno odvjetništvo naložilo je dodatna vještačenja.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:42