BRUTALNA SVAĐA

PREMLATILI ŽENU I OSTAVILI JE U ZAPALJENOJ ZGRADI U STROGOM CENTRU ZAGREBA Verbalni obračun prerastao u fizički pa rezultirao vatrenom dramom

 Darko Tomas / CROPIX

U nedjelju u ranim jutarnjim satima u Vlaškoj ulici u središtu Zagreba odvijala se prava drama koja samo pukom srećom i brzom intervencijom vatrogasaca nije završila velikom tragedijom. Sve je počelo svađom i tučnjavom beskućnika, a na kraju je završilo požarom.

Zagrebačka policija priopćila je da je 34-godišnjak u napuštenoj ruševnoj zgradi, nakon verbalnog sukoba s još jednom osobom i 46-godišnjakinjom, fizički napao 46-godišnjakinju te ju teško ozlijedio. Inače, sve tri osobe su beskućnici, a u vrijeme navedenog događaja su bili i alkoholizirani.

Druga muška osoba je nakon kratkog verbalnog sukoba s 34-godišnjakom otišla u drugu sobu napuštenog objekta i otvorenim plamenom namjerno izazvala požar, spustila se u prizemlje te otvorenim plamenom zapalila smeće. Požar se brzo proširio objektom, a obojica su ozlijeđenu ženu ostavili u zapaljenom objektu te ju je spasila samo brza intervencija vatrogasaca koji su je izvukli iz zapaljene zgrade.

Policija je brzo uhitila jednog muškarca, dok se za drugim još uvijek traga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:21