UŽAS U ZIMSKO JUTRO

PRVA OVOGODIŠNJA ŽRTVA SMRZAVANJA U HRVATSKOJ? Majku troje malene djece pronašli mrtvu kraj ceste...

Na ovome je mjestu pokraj ceste jutros pronađena mrtva ženska osoba
 Matija Dolenec / Podravski list

HLEBINE, KOPRIVNICA - Ženska osoba pronađena je mrtva jutros oko 9 sati pokraj ceste između Hlebina i Gabajeve Grede kod Koprivnice. Obdukcijom nije ustanovljena nasilna smrt, pa je isključena je mogućnost da je stradala u prometu, a isprva se pretpostavljalo kako se žena smrznula.

No, sutra će se znati točan uzrok smrti.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o Ivani Cimerman (35) iz Hlebina, majci troje malene djece. Mještani pričaju kako se sinoć zaputila pješice iz obiteljske kuće u Hlebinama do Repaša u kojem joj žive roditelji.

Od Hlebina do Repaša je 15-ak kilometara i prilično je neobično da je mlada majka odlučila krenuti pješice u hladnu, zimsku noć neosvijetljenim lokalnim prometnicama. Danas ujutro njezino tijelo pronašao je vozač automobila i odmah alarmirao hitnu i policiju. No, bilo je već kasno.

Ako se prve informacije pokažu točnima, bit će to prva žrtva smrzavanja ove godine u Hrvatskoj. Da stvar bude gora, Podravina zabilježena je i kao prva u Hrvatskoj sa smrtno stradalim u prometu.

Na samu Novu godinu, naime, u neposrednoj blizini Hlebina, u naselju Drnje, poginuo je biciklist Dražen Seničar (48), na kojeg je naletio pijani vozač automobila bez položenog vozačkog ispita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 21:43