ULOVILI UBOJICU

SLAVONSKI BROD MOŽE ODAHNUTI, POLICIJA RIJEŠILA DVOSTRUKO UBOJSTVO Krug sumnjivaca suzio se na samo jednu osobu, razotkrio ga je niz krvavih dokaza

 CROPIX

Slavonski Brod konačno može odahnuti.

U kasnim večernjim satima slavonskobrodski kriminalisti riješili su misterij dvostrukog ubojstva dvojice Brođana Marinka Tomića (49) i Luke Ćosića (80). Od nekoliko privedenih osoba na kriminalističku obradu, krug se suzio na jednu – 30-godišnjeg okorjelog recidivista koji je iz koristoljublja ugasio živote oba muškarca.

Kako doznajemo, istražitelji su prikupili dovoljno dokaza kojima mu zločine u krugu od 500 metara stavljaju na teret.

Prvo je ubo u srce Tomića u noći s 21. na 22. listopada u njegovoj trošnoj kućici u Ulici Vatroslava Lisinskog.

Nakon par dana primirja, ubojica je banuo u kuću vremešnog umirovljenika Luke Ćosića. Pod izlikom da kupi rakiju koju je 80-godišnjak prodavao, nasrnuo je na njega te ga bešćutno izbo 20 puta u gornji dio tijela.

Zločine je u oba navrata, a s ciljem da dobije na vremenu, pokušao zataškati zaključavanjem vrata kuća. Tko zna koliko bi još sijao smrti po Slavonskom Brodu da u umirovljenikovoj kući nisu našli pregršt krvavih dokaza koji su istražitelje istovremeno zaprepastili, ali i odveli do zločinca koji je istog trena predan pritvorskom nadzorniku, a u četvrtak ujutro će biti izveden pred suca istrage koji će odlučiti o njegovom pritvaranju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:12