MONSTRUM

ŠOK U DUBROVNIKU: UHIĆENI PEDOFIL JE PROFESOR U ŠKOLI! Nastrani prosvjetni radnik iz Mokošice najmanje 13 puta je napastovao curice od 7 i 8 godina

Postoji osnovana sumnja kako je u proteklih godinu dana trinaest puta u cilju zadovoljavanja svog spolnog nagona iskoristio dvije djevojčice u dobi od 7 i 8 godina
Ilustracija
 / REUTERS

Muškarac od 37 godina uhićen u Mokošici zbog sumnje na pedofiliju prosvjetni je radnik, javlja Dubrovački vjesnik. Policija ga je uhitila na prijavu roditelja koji su uočili njegove stalne kontakte sa djecom. Priveli su ga na ispitivanje nakon čega mu je određen pritvor. Istraga će vjerojatno biti dugotrajna i delikatna kako je to uobičajeno zbog zaštite malodobnih kad se sumnja da su žrtve spolne zloupotrebe starijih.

Državno odvjetništvo uhićenog tereti da je počinio više spolnih zloupotreba djece mlađe od 15 godina. Postoji osnovana sumnja kako je u proteklih godinu dana, od studenog 2015. do studenog 2016. godine, trinaest puta u cilju zadovoljavanja svog spolnog nagona iskoristio dvije djevojčice u dobi od 7 i 8 godina. Još nije poznato je li počinitelj to sam priznao ili su istražitelji do podataka došli u kontaktu s žrtvama i njihovim obiteljima.

Prema dosad dostupnim podacima djelovanje osumnjičenog pedofila iz Mokošice bilo je ograničeno na područje naselja. Zasad nema dojava da je taj predavač u srednjoj školi počinio spolni delikt na štetu svojih učenika, a također ni o zabranjenim online aktivnostima. No, predstoji mu pritvor za koje će vrijeme istražitelji pročešljati sve sumnjive kontakte, piše Dubrovački vjesnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:15