NOĆNO 'VESELJE'

'ŠTA JE OVO, AJME MENI, PA JA NE MOGU U MIRU PLESATI!' Kako je atraktivna djevojka zaradila globu jer je plesala oko policajaca

Klub 'Jungla', ilustracija
 Jadran Babic / HANZA MEDIA

Iako je prvotno osuđena na 600 kuna kazne zbog toga jer je u klubu "Jungla" krajem lipnja prošle godine oko 2 sata ujutro glasno pjevala i plesala uokolo policajaca koji su došli na intervenciju, 20-godišnjakinja iz Splita morat će platiti pola od te svote, piše Slobodna Dalmacija.

Naime, kako je te večeri bila sat vremena zadržana u policiji, tako joj se to računa kao dan proveden u zatvoru (300 kuna), a ako u roku od 15 dana od pravomoćnosti presude uplati dvije trećine od preostalih 300 kuna, smatrat će se da je dug platila. A što je to "vesela" djevojka napravila?

Dakle, interventni policajac zabilježio je da su te noći došli oko dva sata u navedeni klub, gdje je tada 19-godišnja djevojka remetila javni red i mir, vičući: "Šta je ovo, ajme meni, pa ja ne mogu u miru plesati!".

Kad su je policajci upozorili da prestane, ona nije poslušala već je, po presudi, "nastavila glasno pjevati i plesati oko policijskih službenika, ometajući ih u obavljanju radnji".

Sud je to ocijenio kao "omalovažavanje policijskih službenika prilikom vršenja njihove službe".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:07