KOBNA LEGITIMACIJA

STARI ZNANAC POLICIJE UHVAĆEN DOK JE ŠETAO Uhićen diler u Prečkom sa drogom, u stanu mu našli i automatsku pušku

 PUZ

Stari policijski znanac Ranko Š. (37) uhićen je dok je u zagrebačkom naselju Prečko 20. veljače navečer šetao ogrnut jaknom u čijim je džepovima nosio dva paketića sa 5,1 g amfetamina i 4,7 grama marihuane. Policajci su ga sasvim opravdano legimitirali i u konačnici prijavili za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, ali i za nedozvoljeno posjedovanje oružja.

Naime, u pretresu stana i spremišta, istražitelji su pronašli i zaplijenili 556,2 grama amfetamina, 4.144 grama marihuane, 5076.9 grama hašiša te 2.213 tablete MDMA. Osim opijata policajci su pretragom pronašli i organsku kiselinu kreatin za povećanje mase, digitalnu vagu s tragovima, aparat za vakuumiranje, ali i automatsku pušku sa spremnikom te 29 komada puščanog streljiva kalibra 7,62x39 mm. Zanimljivo je i da je u pretrazi garaže koju koristi Ranko Š, ali na sasvim drugoj adresi pronađen skuter ukraden 2015. godine u Zagrebu.

Istražitelji su kriminalističkim istraživanjem utvrdili da je 37-godišnjak na zasad neutvrđen način, s clijem daljnje preprodaje, nabavljao veće količine marihuane, hašiša, amfetamina i MDMA, a koje je potom vješto skrivao sve do proteklog vikenda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:10