MODERNA MEDEJA

STRAŠNI DETALJI OBITELJSKE TRAGEDIJE Ubila dvije kćeri samo da bi joj muž patio cijelog života!

Majka Christy pokazivala je znakove poremećaja u ponašanju, ali kćeri Taylor i Madison (slijeva) su joj nastojale pomoći kako bi se lakše nosila sa svojim problemima.
 Facebook /

Jason Sheats iz grada Fulsheara u američkoj saveznoj državi Teksas niti jedne sekunde nije sumnjao da bi se nešto moglo kriti iza poziva njegove supruge Christy da se prošlog petka nađu na obiteljskom okupljanju.

Njihovi odnosi nisu bili baš najbolji pa je mislio da će kćerima Taylor (22) i Madison (17) reći da će se rastati. I došao je.

A onda je Christy izvadila pištolj, uperila ga u kćeri i počela pucati. Nastao je potpuni kaos, djevojke su vrištale, uspjele su čak i nazvati broj za hitne situacije 911 koji je objavio tonski zapis: “Molim te, oprosti mi. Molim te. Ne pucaj”. Nakon toga plač. Zatim opet: “Molim te, žao mi je. Nemoj okretati pištolj prema njoj”.

Umrla u bolnici

Policijska je postrojba odmah upućena prema domu obitelji Sheats, ali stigli su prekasno i naišli na teško zamislivu scenu: pred kućom su ležale Taylor i Madison, obje više puta pogođene vatrenim oružjem. Taylor je već bila mrtva, a Madison je izdahnula u bolnici. No, kad je došla policija, Christy je odbila odložiti oružje pa je došlo do razmjene vatre u kojoj je ubijena. Jason, otac i muž, nije ozlijeđen.

Istraga je potrajala, da bi konačno došla do strašnog zaključka: Christy je željela kazniti svog supruga jer im se brak raspadao te je odlučila postupiti kao antička Medeja - ubila je obje kćeri, koje je otac obožavao, a njega ostavila na životu.

Pad u depresiju

Jason je poslije ispričao kako je sve u njihovu životu bilo u redu dok Christy nije ostala bez bake koju je obožavala. Staričina smrt naprosto ju je slomila, pala je u depresiju i počela uzimati lijekove. Odlazila je na razgovore psihijatru i čak tri puta bila u ustanovi za mentalne bolesti jer se pokušala ubiti.

Čini se ipak da je okidač za ovakav nezamisliv zločin bila odluka starije kćeri Taylor da se uda. Christy se tada jako posvađala s Taylor te joj je zabranila izlazak, ali se Jason s time nije složio jer je smatrao da je riječ o odrasloj osobi.

Cijela je priča objavljena u srijedu, nakon istrage koja je potvrdila sve strašne detalje ove prave tragedije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:28