OČEVID U TIJEKU

STRAŠNO KRVOPROLIĆE U NOĆNOM KLUBU U SENJU U pucnjavi ubijen vlasnik popularnog restorana, dvojica mladića ranjena, ubojica otprije poznat policiji

 Arhiva / CROPIX

U disco clubu 'Konoba' u Senju u napadu vatrenim oružjem smrtno je u ranim jutarnjim satima u subotu stradao 38-godišnjak, dvojica posjetitelja su ranjeni i nalaze se u Kliničkom bolničkom centru u Rijeci, a počinitelj je uhićen, doznaje se u ličko-senjskoj Policijskoj upravi.

Glasnogovornica PU Maja Brozičević izjavila je za Hinu da je do pucnjave došlo u 5.47 sati, da je počinitelj potom uhićen i nalazi se u Policijskoj postaji u Senju. Rekla je i da su ranjeni 26-godišnjak i 27-godišnjak izvan životne opasnosti.

Neslužbeno se doznaje da je kod 55-godišnjeg napadača nađen pištolj, no tek treba utvrditi je li to oružje iz kojeg je pucano. Utvrđuje se i motiv, te radi li se o sukobu među gostima kluba ili je napadač došao u disko s namjerom da likvidira točno određenu osobu ili više njih. I napadač i žrtve su Senjani.

Očevidom na mjestu događaja rukovodi riječko Županijsko državno odvjetništvo.

Portal Lika online navodi da je ubojica otprije poznat policiji.

Lika online također piše kako je, prema neslužbenim informacijama, ubijen vlasnik jednog popularnog restorana iz Senjske Drage.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:03