POLICIJA ISTRAŽUJE

STRAVIČAN SLUČAJ U ZAGORJU! U obiteljskoj kući pronađena mrtva žena, sumnja se da ju je zaklao sin i sakrio u škrinju...

 Zeljko Hajdinjak / Cropix / ILUSTRACIJA

U obiteljskoj kući u mjestu Pustodol u sastavu Grada Donje Stubice pronađeno je mrtvo tijelo ženske osobe, doznaje se u nedjelju navečer iz krapinsko-zagorske Policijske uprave.

U policiji tek kratko donose obavijest o pronalasku mrtvog tijela te informaciju da očevid obavljaju djelatnici Županijskog državnog odvjetništva iz Zagreba.

Lokalni portali neslužbeno javljaju da je ženu ubio njezin sin.

Zagorje.com donosi stravične detalje o zločinu u Pustodolu. Pišu kako je sin, prema riječima mještana, majku V.C. u kasnim pedestimim godinama, zaklao prije nekoliko dana te ju sakrio u škrinju. Nesretna je žena radila u Ekofloru i budući da nekoliko dana nije došla na posao, a nije se pojavljivala ni u selu, alarmirane su nadležne službe koje su otkrile stravičan prizor u obiteljskoj kući.

Tijelo ubijene žene, navodno nije ni stalo u škrinju nego je ona bila na pola otvorena.

Susjedi su rekli kako sina nisu dobro poznavali jer je bio poprilično problematičan, a navodno je imao problema i s drogom. S majkom je živio posljednjih godinu dana, a prije toga je, kako neslužbeno doznajemo, boravio u domovima i ustanovama, piše Zagorje.com.

Za ubijenu ženu mještani kažu kako je bila mirna i povučena te vrlo vrijedna žena. U dvorištu obiteljske kuće parkirana su vozila policije, ali i higijeničarske službe. Nakon očevida znat će se više o ovom monstruoznom zločinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 01:11