SUDAR KOD VOJNIĆA

STRAVIČNA NESREĆA Audi prešao u suprotni trak i sudario se s kamionom. Jedna osoba poginula!

Vojnic, 150214.Ujutro u 8 sati u sudaru kamiona slovenskih registracijskih oznaka i automobila marke Audi u mjestu Okic kod Vojnica, smrtno je stradao vozac osobnog automobila sisackih registracijskih oznaka. Kamion je prevozio sulfat za izbjeljivanje papira tako da su pristigli i vatrogasci koji moraju osigurati da se kemikalija ne izlije u okolis. Policijski ocevid je u tijeku.Foto: Robert Fajt / CROPIX
 Robert Fajt / CROPIX

VOJNIĆ - U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko 8 sati dogodila u mjestu Okić na Državnj cesti broj 6, dionici Karlovac-Vojnić, smrtno je stradala jedna osoba. Policija je javila da je, iz još neutvrđenih razloga, došlo do sudara kamiona s prikolicom slovenskih nacionalnih oznaka, te osobnog automobila sisačkih registracija.

Prizor na mjestu događaja je stravičan. Prema tragovima i izgledu vozila dalo bi se zaključiti da je sudar bio frontalan. Kamion se vjerojatno kretao iz pravca Karlovac, te je od siline udara odbačen u jarak kraj ceste, gdje se prevrnuo na bok. Automobil, pretpostavlja se da se radio o Audiju, smrskan je do neprepoznatljivosti.

Vozač i suvozač kamiona, obojica iz Cazina u BiH, kažu da su putovali iz Francuske za Zenicu te da im je osobni automobil prešao u njihovu traku, a bezuspješno su ga pokušali izbjeći.

Prevozili su kemikalije za izbjeljivanje papira, zbog čega su na mjesto događaja intervenirali i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Karlovca, kako bi spriječili eventualno zagađenje rijeke Radonje koja teče u blizini prometnice na kojoj se dogodio udes.

Sve okolnosti tragedije bit će poznate nakon policijskog očevida koji je u tijeku na mjestu događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:00