tragedija

FOTO: STRAVIČNA NESREĆA KOD PULE Frontalni sudar Mercedesova terenca i Opel Vectre: jedna osoba poginula, dvije ozlijeđene

 Srecko Niketic / CROPIX

Jedna je osoba poginula dok su najmanje dvije osobe ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu navečer oko 22.20 sati dogodila na cesti između Velog Vrha i Vodnjana, izvijestila je istarska policija.

U nesreći su sudjelovali Mercedes i Opel Vectra, no okolnosti sudara još uvijek nisu razjašnjene.

Na mjesto nesreće upućena su i vozila Javne vatrogasne postrojbe Pula, s obzirom da je bilo potrebno rezati lim uništene Vectre kako bi se iz nje izvuklo tijelo poginule osobe.

Glas Istre piše da se čini da je došlo do frontalnog sudara snažnog crnog terenca i bijelog opela koji su se nakon sraza odbili jedan od drugoga i zaustavili se na travnatoj površini s lijeve strane kolnika, gledano iz smjera Pule. Terenac je razbijenog prednjeg dijela bio okrenut prema Puli dok je Opel Vectra bio dvadesetak i više metara okrenut prednjim dijelom prema Vodnjanu.

Zbog očevida je prometnica u 22.30 sati zatvorena za promet od naselja Kapeleri na Velom Vrhu do benzinske postaje Petrola. Istraga je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:50