TRAGEDIJA

STRAVIČNA PROMETNA NESREĆA U ISTRI Nakon izlaska iz lijevog zavoja sletjeli s ceste i zabili se u stablo, jedna osoba poginula, tri završile u bolnici

Ilustracija
 Vlado Kos / CROPIX

Jedna osoba poginula je, a tri su osobe kolima Hitne medicinske pomoći odvezene u pulsku Opću bolnicu u nedjelju oko 6.15 sati kada je Fiat Punto nakon izlaska iz lijevog zavoja krećući se iz pravca Banjola prema Premanturi, na predjelu Šćuza, izletio s kolnika na suprotnu stranu te udario u stablo, piše Glas Istre.

U vozilu su bile četiri osobe, a jedna je preminula na mjestu nesreće. Očevid je obavila prometna policija, a na mjesto nesreće izašla je i dežurna zamjenica županijske državne odvjetnice i vatrogasci JVP Pula. Tijelo preminule osobe odvezeno je kolima pogrebnog poduzeća, a uništeno vozilo odvezla je vučna služba. Kolnik su nakon nesreće počistili cestari.

Policija na mjestu nesreće nije dala više podataka o samoj nesreći, kao ni o osobama koje su bile u automobilu, kao ni o tome je li poginula osoba i upravljala automobilom.

Udarac u stablo je bio strahovit o čemu je svjedočio prizor na mjestu nesreće, odnosno uništeni Fiat. Po svemu sudeći automobil se kretao prevelikom brzinom. Županijska cesta 5136 bila je zatvorena za promet od 6.15 do 8.30 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:21