IZNUDA

SUĐENJE JOSIPU ANTIĆU ZEFI Mujkić: 'Bilo me je strah vratiti se iz Amerike jer sam vidio kako je Golubić završio'

 Srđan Vrančić / EPH

Na suđenju poduzetniku Josipu Antiću Zefi, optuženom zbog iznuđivanja Davora Golubića likvidiranog prije četiri godine, na Općinskom sudu u Zagrebu svjedočili su Narcis Mujkić (41), bivša Golubićeva djevojka Sandra Dučanović (27) i Tomislav Brcković (45).

- Davor mi je bio prijatelj koji nas je sve lagao. Kupovao je od mene aute, a ja sam htio kupiti njegov Porsche GT2. Posudio sam ga i slupao. Razbijeni auto sam prodao za 60.000 eura, a ostatak sam Davoru dao naknadno. Davor je htio od mene i Indire kupiti stan u Gračanima pa smo pokušali zatvoriti dug. Uselio se bez kupoprodajnog ugovora, a dogovor je bio da će dignuti kredit i isplatiti me kad mu dam vlasnički list. Postao je drzak pa sam otišao do stana i napravio incident. Bio je čudan, kao na opijatima. Iselio se iz stana i pobjegao - posvjedočio je Mujkić. S Antićem, dodaje, nije poslovao nego je “bio jamac prijatelju koji je pobjegao, a koji je kupio stan od Antića”.

- Bilo me strah vratiti se iz Amerike jer sam vidio kako je Golubić završio. Nisam tražio od policije da me zaštiti od Zefe. Danas više nemam taj strah - zaključio je Mujkić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 05:58