NOVI BEOGRAD

SUPRUGU KAMENOM UBIO PRED NJIHOVOM DJECOM Monstrum za kojim je tragala srpska policija bacio se pod vlak, tijelo mu našli dva sata iza ponoći

Beživotno tijelo je pronađeno dva sata iza ponoći sa srijede na četvrtak.
 Facebook

Milan Lovrić (46) koji je u srijedu ubio svoju suprugu Olgu L. u Centru za socijalni rad u Novom Beogradu izvršio je samoubojstvo, potvrđeno je Blicu.

Lovrić je nakon brutalnog ubojstva pobjegao iz Centra i uputio se prema Tošinom bunaru, gdje je potom skočio pod vlak. Hitna pomoć je samo mogla konstatirati smrt.

Lovrić je u srijedu došao na sastanak s bivšom suprugom Olgom u Centru za socijalni rad. Parkirao je automobil ispred Centra, ušao u hodnik gdje ju je pričekao, a kada je došla, napao ju je i snažnim udarcem kamenom u glavu ubio. Sve se to dogodilo pred njihovo troje djece.

Zatim se mirno udaljio iz Centra, a policija je odmah započela potragu za njim. No, on je već bio na putu prema pruzi, gdje se i bacio pod vlak. Beživotno tijelo je pronađeno dva sata iza ponoći sa srijede na četvrtak.

Blic piše da je tragediji prethodilo dugogodišnje obiteljsko nasilje. Prvi put je Lovrić osuđen jer je pretukao Olgu, a drugi put je u zatvoru proveo dvije godine jer je pretukao najstarijeg sina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:03