LOŠ GUBITNIK

'SVE JE OVO PREVARA, NAMJEŠTALJKA!' Cijelu noć kockao, a onda se praznih džepova vratio i bijesan počeo pucati po automat klubu u blizini KBC-a

 Mario Todorić / HANZA MEDIA

Zbog sumnje da je u vrata automat kluba "Vulkan" na Poljičkoj cesti u Splitu, u blizini KBC Firule, ispalio više hitaca iz vatrenog oružja, policija je u utorak ujutro uhitila i kriminalistički obradila 38-godišnjeg I.B. iz Splita, javlja Slobodna Dalmacija.

Kako u ovom napadu, srećom, nije bilo ozlijeđenih, policija o svemu nije niti izvještavala novinare. No, na naš su upit potvrdili da je u utorak oko 7 sati ujutro stigla dojava da je pucao na automat klub te da je osoba za koju se sumnja da je pucala ubrzo uhićena.

Iz pouzdanih izvora, pak, Slobodna Dalmacija doznaje da je 39-godišnjak cijele noći bio u klubu, do pet i pol sati i okušavao sreću u raznim igrama na aparatima te da je izgubio određenu svotu novca.

Očito vrlo bijesan zbog gubitka novca prvo je galamio da je sve to varanje i namještanje, a onda je ljutito izašao iz kluba te se vratio sat i pol vremena kasnije naoružan pištoljem iz kojeg je u vrata kluba ispucao pet, šest metaka.

Nedugo prije toga u klub su u jutarnju smjenu došli voditelj i jedan djelatnik koje su hici razdraženog kockara umalo pogodili.

Protiv njega će biti podnesena kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Za ovo je kazneno djelo predviđena kazna zatvora od šest mjeseci do pet godina, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 19:39