PROMET JEDNIM TRAKOM

Teška prometna na autocesti Rijeka-Zagreb: Suvozačica poginula, ozlijeđeno dijete i oba vozača

Zbog teške prometne nesreće zatvorena je dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Delnice i Oštrovica u smjeru Rijeke, priopćeno je ujutro iz HAK-a
 Tea Cimas / CROPIX

ZAGREB - U sudaru dvaju automobila, koji se dogodio jutros na autocesti Rijeka-Zagreb kod Delnica, poginula je jedna osoba, nekoliko je ozlijeđenih, a promet je na dionici između Delnica i Vrata u smjeru Rijeke zatvoren, izvijestila je policija.

Sudarili su se audi Q7 pulskih i chevrolet aveo zagrebačkih registracijskih oznaka. Oba su vozila izletjela s kolnika pri čemu je poginula suvozačica u chevroletu, a teško su ozlijeđena oba vozača i 12-godišnje dijete koje se nalazilo u audiju.

Ozlijeđeni su prevezeni u KBC na Sušaku i Dječju bolnicu Kantrida u Rijeci.

Očevid na mjestu nesreće je u tijeku pa će više informacija biti dostupno poslije.

HAK: na dionici Delnice - Vrata promet jednim trakom

Zbog prometne nesreće dionicom autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Vrata u smjeru Rijeke, promet je propušten jednim trakom.

Hrvatski autoklub (HAK) izvijestio je u 10 sati da se vozi usporeno, u vrlo dugačkoj koloni, pa vozače upozorava na oprez i moli za strpljenje.

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima: Kaštel, Rupa i Macelj u oba smjera, Bregana i Stara Gradiška na ulasku, te Bajakovo na izlasku.

Trajekti plove prema plovidbenom redu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:42