DVOJE POGINULIH

Teška prometna u Štefancu: Sletjeli s ceste, preletjeli ogradu, zabili se u kuću i poginuli na mjestu

Ludbreg, 010812.U selu stefanec koje se nalazi na prometnom pravcu Varazdin Ludbreg doslo je do izlijetanja automobila s ceste koji se pri slijetanju s ceste digao u zrak i iscupao bor debljine 30-ak cm te udario u kucu, prilikom cega su poginula dva muskarca u automobilu.Na slici detalj s mjesta nesrece.Foto: PU Varazdinska
 PU Varaždinska, Andrej Švoger/CROPIX

VARAŽDIN - Dvije su osobe poginule u stravičnoj prometnoj nesreći koja se u noći sa utorka na srijedu dogodila u mjestu Štefanec kraj Varaždina. Poginuli su muškarci starosti 22 i 36 godina koji su oko 2 sata u noći u Ludbreškoj ulici u Štefancu automobilom sletjeli s ceste.

Automobilom je upravljao stariji muškarac (36) koji je zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad vozilom te sletio s ceste. Automobil kojim je upravljao zahvatio je zemljani pojas uz bankinu te se podignuo u zrak i preletio dvorišnu ogradu obiteljske kuće koja se nalazi uz cestu.

U letu preko ograde, automobil je prvo prednjim dijelom udario u stablo, a u zanošenju i u zid obiteljske kuće. Vozač i 22-godišnji putnik iz vozila od zadobivenih su ozljeda preminuli na mjestu događaja. Smrt je konstatirala liječnica Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Varaždin, a zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu odredio je obdukciju preminulih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 22:18