TRAGEDIJA

TINEJDŽER STRADAO OD UDARA STRUJE, ŽIVOT MU JE U OPASNOSTI Htio je otkupiti hidrofor od starije gospođe, ali ga je pri rastavljanju stresla struja

 Pozega.eu

PLETERNICA – Liječnici požeške bolnice se bore za život 16-godišnjeg dječaka koji je oko podneva stradao od udara struje u obiteljskoj kući u Pleternici. Od primarijusa Ljube Begića, dr.med. doznajemo da je dječak u vrlo teškom stanju, smješten je u jedinici intenzivne njege te se liječnici bore za njegov život, javlja portal Pozega.eu.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o dječaku romske nacionalnosti koji je došao otkupiti hidrofor od starije ženske osobe koja inače ne živi na toj adresi, ali je suvlasnica kuće i odlučila je prodati hidrofor. Ta je ženska osoba, doznajemo od mještana, otprije poznata policiji. Dječak je rastavljajući hidrofor doživio jak i dugotrajan strujni udar.

Neslužbeno i dalje doznajemo da je dječakov tetak također prevezen hitnom pomoći u OŽB Požega jer se nakon cijele tragične situacije nije dobro osjećao, doznaje neslužbeno 034portal.hr. Također javljaju kako se prilikom rastavljanja hidrofora dječak uhvatio za žice od struje nakon čega ga je struja desetak minuta tresla.

Hitno je prevezen u Opću županijsku bolnicu u Požegi gdje se liječnici bore za njegov život.

Na mjestu događaja su vatrogasci, djelatnici HEP-a i policija koja obavlja očevid kako bi se utvrdile okolnosti ovog nemilog događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:52