PRIJATELJI SE DALI U POTRAGU

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE Ronioci i HGGS-ovci iz rijeke izvukli beživotno tijelo muškarca koji je pokušao preplivati Mrežnicu i doći do Korane

 HGSS

Muškarac koji je pokušao plivati rijekom Mrežnicom te doći do Korane pronađen je mrtav u rijeci.

HGSS je jučer oko 7.30 sati zaprimio poziv karlovačke policije o nestanku muškarca koji je unatoč upozorenjima prijatelja ušao je u vodu pored mosta na Mrežnici na ulazu u grad Karlovac te se uputio nizvodno. Po gubitku kontakta s njim prijatelji su se dali u potragu te naknadno kontaktirali policiju.

Na teren su izašli djelatnici JVP Karlovac s 3 pripadnika i plovilom, članovi HGSS-a te ukupno 12 ronioca iz KPA Vodomar, KPA Karlovac i KPA Marsonia. Obzirom da su pojedini ronioci ujedno i članovi HGSS-a te da su se upravo pripremali na zaron u sklopu tečaja, u koordinaciji s HGSS-om, odmah su preusmjereni u potragu.

Plovilom i ronjenjem pregledan je teren odmjesta zadnjeg viđenja do ušća Korane i Mrežnice te je nestali pronađen nakon gotovo tri sata potrage tristotinjak metara od mjesta zadnjeg viđenja. Tijelo nestalog je predano policiji na daljnje postupanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:02