NEJASAN UZROK SMRTI

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA RIJEČKIM ODVJETNIKOM Nestao je u četvrtak, našli su ga mrtvog na makadamskom ugibalištu pored ceste blizu Plomina

Sergej Škorić
 Facebook

Riječki odvjetnik Sergej Škorić (42), koji je nestao u četvrtak ujutro na riječkom području, pronađen je u petak poslijepodne mrtav na području Labinštine, preciznije oko Plomina. Informaciju je za Novi list potvrdila PU istarska.

Policija je na mjestu pronalaska pristupila obavljanju očevida i razjašnjavanju uzroka smrti.

Nestanak odvjetnika bio je prijavljen Policijskoj upravi primorsko-goranskoj, a njegova se supruga, Živana Knežević, obratila za pomoć i putem Facebooka u nadi da će na taj način doći do korisnih informacija i što je moguće prije doznati što se dogodilo s njezinim suprugom.

Navela je da je posljednja policiji poznata lokacija Porozine te da mu je tamo lociran signal mobitela, a upravljao je vozilom marke Peugeot 307, tamnoplave boje, piše Novi list.

U akciju traganja za nestalim odvjetnikom bili su uključeni istarski policajci, labinski vatrogasci i pripadnici HGSS-a Rijeke i Istre, a pored njih dvadesetak angažirana su i dva psa.

Akcija je okončana oko 15 sati kada je, nažalost, nestali odvjetnik pronađen mrtav, a njegov je automobil pronađen na makadamskom ugibalištu Načinovići koje se nalazi na cesti Opatija – Labin. U automobilu su bile jakna, aktovka i ključ automobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:25