IZNENADNA SMRT

TRAGIČNA NESREĆA KOD RIJEKE Vozač izletio s ceste pa se zabio u stijenu i na mjestu poginuo, za dlaku izbjegnuta još strašnija nesreća

Ilustracija
 Zvonimir Barišin/Ilustracija / HANZA MEDIA

U prometnoj nesreći što se dogodila kasno poslijepodne na predjelu Tepli porat između naselja Povile i Klenovice poginuo je 72-godišnji vozač M.B. iz Rijeke u osobnom vozilu marke Chevrolet, javlja Novi list.

Nesreća se dogodila oko 17.35 sati, no unatoč brzoj intervenciji liječničke ekipe Hitne pomoći i vatrogasne postrojbe San Marino iz Novog Vinodolskog, vozaču, koji se u vozilu sam kretao iz smjera Crikvenice u pravcu Senja, na žalost nije bilo pomoći, preminuo je na mjestu nesreće.

Vozač je iz zasad nepoznatih razloga izgubio nadzor nad vozilom, izletio izvan ceste na strmu stijenu, potom se prevrnuo i vratio na kotače.

U tom trenutku, iz suprotnog smjera naišli su osobni automobil i kombi vozilo pa samo pukom srećom nitko drugi od sudionika u prometu nije nastradao, s obzirom na to da je vozači nastojali izbjeći auto koji se vraćao na kolnik. Ipak je u mimoilaženju, u trenutku kada se nesretni vozač vratio automobilom na kolnik djelomično došlo do kontakta s vozilom marke Opel astra čiji je vozač ipak izbjegao sudar i teže posljedice, piše Novi list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:19