BEZ TRAGOVA NASILJA

U kotlovnici bolnice u Vrapču pronađena mrtva žena (34): Ležala je mrtva u podrumu danima?

Makarska, 240612.Trajekt Kijevo koji vozi na liniji Makarska-Sumartin (Brac) prometujuci iz Sumartina ka Makarskoj pronasao je tijelo mladjeg muskarca kako pluta Brackim kanalom. Posada je tijelo podigla na trajekt i dovela u Makarsku. Nesluzbeno, muskarac je stradao od utapanja, a u njegovoj blizini je pronadjen gumenjak. Policija je obavila ocevid, a trajektna linija za Sumartin kasnit ce dok mrtvozornici ne odvedu tijelo na patologiju u Split.Na slici: utopljenik na palubi trajekta Kijevo.Foto: Ivo Ravlic / CROPIX
 Ivo Ravlić / CROPIX / CROPIX

ZAGREB - U kotlovnici Odjela psihogerijatrije u zagrebačkoj bolnici Vrapče jučer je pronađeno mrtvo tijelo 34-godišnje žene bez tragova nasilja, a pretpostavlja se da je riječ o pacijentici bolnice, čiji je nestanak prijavljen još 17. srpnja, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Tijelo žene prevezeno je na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Mrtvu ženu pronašao je jučer oko 8 sati djelatnik koji radi na održavanju kotlovnice.

Po pisanju medija, žena je pronađena gola s rukavicama na rukama, a navodno su kraj nje pronađeni odjeća i torbica. Pretpostavlja se da je ušla kroz otvoreni prozor jer su vrata kotlovnice bila zaključana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:09